semesterdag #2 – aktivitetshantering

semesterdag #2. tillbaka till verkligheten liksom. uppvaknande kl 06.00. varför undrar ni? ja, det undrar jag med. hursomhelst.

dagens ledord är aktivitetshantering. jag ser då framför mig aktivitetshanteraren i windows. ni vet, där man går in o avslutar program som inte svarar längre. där man kolla vilka processer som tar all kräm. typ som bilden nedanför.

men innan jag går närmare in på det så måste jag slutrapportera gårdagen. dagen som skulle gå i dekadensens tecken. det började ju bra m den där chokladbollen i size XXXXXL. o sen pizzalunchen. sen kryddade jag det hela med en powernap som varade 4 timmar. höjden av dekadens tycker jag. för att inte tala om att d var j*t skönt.

men mer dekadent än så blev d aldrig. för jag tror inte att en tapasmiddag m lite öl räknas. så jag har lite att bättra mig m där. tack o lov kommer det en semesterperiod till senare så jag kan ta om den första dagen. gör om gör rätt, liksom. det här kan ses som provomgången.

tillbaka till idag dårå. eftersom jag levde ett sådant svensson-dekadent liv igår så var det mkt mañana mañana. dvs imorgon. dvs idag. alltså ska jag tvätta. jag ska koppla in min nya tv. jag ska städa här hemma. gå ut m d stinkande soporna.

därav kopplingen till aktivitetshanteraren. fast mina aktiviteter kommer förmodligen stå som ”not responding” efter en stund. iaf efter kl 13. då är det ju nap time. o då är system idle processen 100%.

så är det. dagens plan. nice!

men först en pre-powernap. bara för att.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s