jag och tradera – a love story.

ibland gör jag smarta saker. som ikväll när jag fick mail om att en auktion som jag bevakade på tradera snart skulle ta slut. jag klickar mig vidare till auktionen och konstaterar att jag vill buda. så jag lägger ett bud.

mitt bud är inte högst. jag lägger ett till. fortfarande inte högst. wtf. nu vill jag vinna. så ett bud till. fortfarande inte högst. nu börjar jag irritera mig på den här människan som lagt ett maxbud som hela tiden är högre än mitt. jag vill veta vad det maxbudet är. jag vill vinna. oklart vad. så jag budar vidare.

o till min stora förvåning leder jag helt plötsligt budgivningen. hur gick det till? jag ville ju bara kolla vad den andre hade för maxbud. och hjälp – jag vill ju egentligen inte ens ha varan längre. inte för det priset. hur gick det här till? jag är brydd.

en stund av ångest och nagelbitande följer tills jag kan andas ut. någon annan idiot har budat över mig. vilket pucko!

Annonser

6 thoughts on “jag och tradera – a love story.

  1. hade de kanske satt ett max tak … som johnnie gjorde en gång för ett overall, problemet var att han satte det automatiska budtaket på 3000 istället för 300 – tack och lov så hade vi ingen ivrig erika som budade mot oss 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s