hej måndag.

hej måndag.

du försökte få mig på dåligt humör redan i morse genom att få mig att vakna före klockan. en bra stund före klockan. det lyckades inte. utan jag passade på att planera mina drag i wordfeud, äta en lång frukost och komma iväg tidigt till jobbet.

väl på jobbet hade dig mig i cirka fem minuter medan jag orerade om tester som är omöjliga att planera för min kollega men jag kom på dig och slutade. ploppade istället i hörlurarna och satte igång att jobba i excelhelvetet med ryan adams ashes & rain i öronen.

sen kom ju dagens höjdpunkt då jag bokade biljetter till m83:s spelning på berns. jag o jess ska gå, kanske blir vi fler. vem kan sura efter nåt sånt? inte jag iaf. inte ens fast konserten är i februari. haha!

inte ens innan lunch lyckades du få mig i ditt grepp, tack var den goda hallonkeson som jag fått i present av hjördis. med den motade jag dig i grinden. o sen var det ju faktiskt dags för lunch som jag åt i gott sällskap.

efter lunchen hade jag ett möte där det fanns potential för dig att titta fram, men se, det gick inte. jag var på tårna och anade att du var på väg och såg till att mötet istället blev intressant, informativt och faktiskt produktivt.

o efter mötet roade jag mig med att läsa och svara på mail. sånt blir jag ju aldrig på dåligt humör av. inte när det är roliga privata mail iaf.

men sen, då kom du farande i full karriär på ett internt möte. jag upptäckte hur jag satt och orerade om hur dåligt allt var och min chef kommenterade det hela med att säga att vi kanske behövde gå ut o bli fulla allesammans. hehe. tydligt tecken på att det var dags att knipa igen lite. budskapet hade ju iaf gått fram. tack o lov var det dags att dra hem efter mötet.

o nu, hemma, har jag lagat pastagratäng och ska precis till att sätta mig i soffan m en tallrik god mat och titta på senaste avsnittet av desperate housewives. perfekt måndagskvällssyssla.

jag kommer att säga hejdå till måndagen med ett leende. jag vann!

Annonser

5 thoughts on “hej måndag.

  1. nej, nåt sånt kan man verkligen inte sura efter! SÅÅ PEPP!!! 😀

    vilken härlig måndag, vännen! stort grattis till vinsten. 😉 kram!

    • nej. o nu när du väckt idén så blir jag lite rädd. jag skulle garanterat bli en helt vansinnig föreläsare, lite som en sektledare, och predika måndagens lov i alla galna former. jag skulle starta en religion, o ett parti o det hela skulle sluta i en stat där varje dag är måndag. scary.

  2. Fast en sektledare är nog mer förtroendeingivande än en cirkelledare. Den där delen med måndag hela veckan gillar jag dock inte..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s