underbara bibliotekarie.

20111029-105646.jpg

jenny lindh är den slagfärdiga och fantastiskt roliga bibliotekarien som svarar på frågor om litteratur i dn varje lördag. vansinnigt roligt o bitskt. läs svaret på frågan ”paul auster för nybörjare” o dö av skratt.

Annonser

6 thoughts on “underbara bibliotekarie.

 1. Men visst var det ett galet roligt svar? 😀 Jag skrattade högt, så som jag gjort flera lördagar när jag läst frågespalten.

 2. Skönt vass! Nu fick jag plötsligt en ursäkt att inte läsa Paul Auster. 🙂

  Men att nya bilderböcker ibland stinker spya har hon faktiskt rätt i – och det gäller även alldeles splitternya ex, så jag skulle räkna ut faktorn med kroppsvätskorna.

  Det finns folk som har hangups på doften av ny bok. Jag har snarare obehag för doften, i synnerhet om det handlar om färgtryckta böcker på blankare papper. Hu, så de kan stinka!

  • Haha, visste inte att en måste ha en ursäkt för att inte läsa Auster. Jag bara struntar i det… började en gång men tyckte boken var trist. 🙂

   Jag brukar gilla doften av böcker, dock inte de som begåvats med doften av spya. Men den där doften av splitternya böcker på blankt papper triggar positiva minnen hos mig. Tänk madeleinekakor. Haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s