o endast tomten är vaken.

mitt konsekvenstänkande har ännu inte anpassat sig till min ålder. det blev helt klart i morse när jag vaknade, pigg som en lärka, kl 04.30. då hade jag sovit åtta timmar eftersom jag somnade på soffan igår vid kl 20 och uppenbarligen var det dags att vakna. enligt nån.

så där låg jag, vaken och förundrad över sakernas tillstånd. ja, alltså det att jag var pigg. enligt mig själv, dvs. det intellekt jag ändå tror att jag besitter och som är skilt från kroppen, så borde jag ha varit trött och kunnat somna om. så jag försökte, men surprisingly, no luck!

o då kom jag kom på det. jag är gammal nu. gamla människor sover inte längre än de där åtta timmarna, om ens det… och det var ju precis det jag gjorde. dags att programmera om konsekvenstänkandet till att åtta timmar är max och sen är det upp o hoppa. hej o hå.

vad gör man kl 5 en morgon egentligen? nån som vet? för somna på soffan kommer jag ha svårt att sluta med…

edit 7 minuter senare: jag kom på det: jag kan koka potatis till matlådan.

edit 9 minuter senare: men hjälp, en konsekvens av den här konsekvensen är att jag kommer bli den där människan som är tidig på jobbet och när de andra börjar komma säger nåt i stil med ”dags att trilla in nu, höhö” när folk kommer vid normala tider. ni vet sådär runt halv nio-nio.

Annonser

4 thoughts on “o endast tomten är vaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s