att vänta sig överraskningar.

den här veckan har varit en helvetesvecka. o vet ni varför: för att jag har varit tvungen att faktiskt göra nåt på jobbet! vad är det, liksom? så jag är helt slut. ska det var nödvändigt att blir trött av sitt arbete? jag bara undrar. jag trodde det räckte att åka dit, prata m folk, klicka runt lite på datorn, sitta på kontoret o se upptagen ut o så. men tydligen inte. jag förväntas alltså GÖRA NÅT. vem har lurat i min chef det? inte jag iaf.

tack o lov hade jag en fin tröst i att möta upp hjördis för gott vin o charkuterier på guapa. promenad dit. prat prat prat om ytterst viktiga saker. sen på plats: vin, mat o mer prat. o bara så där härligt roligt trevligt o bra som det är när en träffar en riktigt god vän.

väl hemma surf. lite mer vin. spana på stiliga norrmän på skavlan. undra över melissa horns existens. älska ryan adams. förhandla straffskalor pga foul play i wordfeud. o den förhandlingen ledde till överraskning. den här fredagen har potential att bli en väldigt bra fredag.

jag kanske ska avboka det där spinningpasset imorgon bitti.

ps: björn ranelid. undrar över hans existens också. eller nej, jag undrar om han spraytannar sig.

ps 2: kvällens soundtrack. accenten får mig på fall. jag är en sucker. o fnissar åt att titeln vore en perfekt tatuering. haha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s