om att hitta till bloggen – del 9.

livets mysterier uppenbarar sig när jag studerar besöksstatistiken och då i synnerhet vilka sökmotortermer som gett trafik hit till mitt hörn av vintergatan.

nu, lite sent om natten, har jag skrattat åt följande och det har INGET att göra med att jag är lite trött:

– ”agneta sjödin tights” – WHAT? jag testade den här sökningen själv och hittade en referens till två inlägg från juli 2010 som 9:e resultat. hett – i am telling ya! dock har jag aldrig nämnt både agneta och tights i samma mening. det här är en SEDLIG blogg. glöm aldrig det.

– ”massage strumpludd” – egentligen undrar jag inte, men ändå. jag har faktiskt skrivit om just det här men jag skrattade gott åt den kommentar som jenni skrev idag på det inlägget från april 2011 för det finns visst ännu fler som är precis så fåniga som jag är. skönt att inte vara ensam om det. finns det en stödgrupp förresten? om inte: nån som vill vara med i den?

that’s all, peeps. nu ska jag sova så jag hinner upp till morgondagens lunch. ja, hinner! jag sover ju så länge numera…

Annonser

6 thoughts on “om att hitta till bloggen – del 9.

  1. Haha! Kommer genast med i en stödgrupp för detta om det finns en 😛 !! Jag tar också gärna emot tips på hur man bäst undviker strumpludd mellan tårna / under fötterna?!? Har inte ännu hittat några svarta strumpor som inte skulle ge ludd… 😦

    • Frågan är om det finns några strumpor oavsett färg som inte luddar… Och klart du ska vara med i stödgruppen. Frågan är bara vad man exakt gör i en sådan grupp… Måste fundera på det.

      • Som tur finns det inte allt för många situationer där man tvingas av med strumporna… En tjejkompis blev ombedd att ta av sig både skorna och strumporna i säkerhetskontrollen på Arlanda = luddångest för henne, speciellt då hon måste visa sulorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s