om den rekordsnabba flytten.

jag hade planerat att flytta idag, lördag. men se det blev inte så, utan flytten gick redan igår fredag eftersom en bebis bestämt sig för att titta ut lite tidigare än planerat.

när det hela stod klart för mig i torsdags, dvs. att flytten tidigarelades en dag, fick jag panik. hur ska jag hinna? var ska jag hyra bil? men jag vet inte varför jag bekymrade mig för jag hann. med råge. vilket i det här sammanhanget innebär att jag inte behövde ägna hela natten mellan torsdag och fredag till att packa utan att jag kunde faktiskt gå och lägga mig kl 1 på natten mot fredag för då hade jag bara sängkläderna och maten i kyl och frys kvar att packa. jag lyckades också hitta en ledig flyttbil på macken 150 meter från lägenheten vilket ju var fantastiskt och till min stora lycka kunde min allra käraste kusin agera chaffis.

tidigt tidigt, dvs. kl 7, på fredag morgon kom kusinen och vi började med att fika. no stress liksom. tio i åtta hade biluthyrningen öppnat så vi traskade dit och hämtade bilen, körde de 150 metrarna till min lägenhet och satte igång. tre kvart senare var bilen packad och lägenheten tom på saker som skulle till nya stället.

efter lite traffic jams och ett stopp för att pumpa hjulen på pirran så kom vi till nya stället. in med allt i trapphuset (som är gigantiskt) och sedan sortera. först upp med allt till lägenheten. sen ner med resten till förrådet. det tog en timme.

så redan halv elva lämnade vi tillbaka bilen. två timmar och fyrtio minuter senare. helt fantastiskt och den snabbaste flytten jag någonsin varit med om. heja mig och min kusin! vi är rekordsnabba movers ju. och tänk då på att det var bara vi två också.

och som en bonus: en lärdom för mig, planeringsfreaket, är att ibland så kan saker faktiskt gå helt underbart bra även om de inte planerats i detalj.

Annonser

2 thoughts on “om den rekordsnabba flytten.

  1. Grattis! Vi var sju pers som flyttade oss u fredags, gick undan som attan. Grattis till oss att det är över för den här gången!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s