om saker jag funderar på när jag är på gymmet.

dagens fundering:

den är killen med tumring som stretchar ut ryggen i en yogapose; han är helt säkert doktorand. han bor i studenthuset munin som ligger precis intill gymmet. där har han bott de senaste 10 åren och är numera den där suriga korridorsreliken som alla andra är lite rädda för eftersom han är rätt oförutsägbar och kan ryta i tillsynes helt utan orsak. det går dåligt med hans avhandling också för han har tappat intresset för den. vem kommer att läsa den när den är klar liksom? och de där studenterna han måste handleda, de är ju bara en pain in the ass. ibland går han till gymmet men det är mest för att slippa ta tag i avhandlingen. som ett tidsfördriv. ungefär som de där internetforumen som han tillbringar timmar på. där diskuterar han viktiga saker som situationen i syrien och tv-serier.

och innan jag kom längre i mina funderingar gick han. tänk vad mkt det går att utläsa ur den där figuren som stretchar bredvid en. helt utan fördomar och med ett helt öppet sinne. jajamensan.

Annonser

2 thoughts on “om saker jag funderar på när jag är på gymmet.

    • detsamma! jag är en erkänd gloare och det är ju ännu roligare om man är två som sitter och fabulerar life stories kring okända människor. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s