california 2012 – it all began in san francisco.

det började med san francisco. där möttes vi av blåa himlar, vackra solnedgångar, krabbor och känslan av att äntligen, äntligen är vi här. vi är här. resan HAR börjat.

sen gick vi, och gick och gick. gick fel, vilket inte gjorde nåt, det var så fint överallt. och soligt. fortfarande. det fanns så mkt att titta på. som bilar som parkerat sidledes i nedförsbackar.

ibland hittade jag fina saker, som street art, där vi gick. vi inledde också vår speciella kosthållning – minst ett mål mexikanskt om dagen – på en härlig no fuss taqueria.

vi gick på manikyr också och där lyckades vi förarga de koreanska damerna eftersom vi båda sölade med nagellacket då vi förflyttade oss från bordet där de målat naglarna till torkmaskinerna. som bestraffning fick vi sitta kvar lite extra länge och nåde den som försökte smita (jag!).

en av morgnarna åt vi frukost på en riktigt amerikansk diner, mo’s diner hette den. där satt vi och åt och åt och tittade på wimbledonfinalen och betraktade de andra gästerna mellan tuggorna.

sen promenerade vi i golden gate park. där såg vi folk som dansade på rullskridskor, som back in the days. de hade verkligen de rätta move:sen även om outiftsen lämnade övrigt att önska.

vi besökte också de young-museet som ligger i golden gate park. där hittade jag en fin målning av niagarafallen med roliga detaljer. i museishoppen fanns också en fin bok med illustrationer om vad hundar drömmer om. jag fastnade för shirleys dröm om afternoon tea.

sen blev det dimmigt i san francisco men då var det redan dags för oss att åka vidare. med tanke på bilen som stod utanför hotellet samma morgon som vi checkade ut så var det kanske lika bra att vi drog vidare…

san francisco var fint, så roligt att promenera i, med så roliga neighbourhoods. dit kommer jag att åka igen. snart snart snart, hoppas jag.

Annonser

3 thoughts on “california 2012 – it all began in san francisco.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s