om julklappen jag inte fick.

4.54 in i klippet nedan ser ni julklappen jag inte fick. däremot fick jag grejer av mamma. ja, fast vi vuxna inte skulle ge varandra nåt. hej och hå. varför är det så svårt. men hur som helst, så här sammanfattas min jul:
– skönt häng m mamma och moster dan före dan. goda råd om livet från moster samt att vi tittade på finska kanalen. programmet of choice lyfte verkligen julkänslan för det handlade om hemlösa och hiv-positiva narkomaner i helsingfors. jag ägnade mig åt praliner och bok.
– på julafton började jag med att plåga mig på gymmet i gott sällskap. jag vann. haha! sen var det dags för firande med familjen och vi samlades hos storasyster. det minsta barnet frågade redan vid lunchen när det skulle öppnas klappar. tålamodet var liksom inte på topp. men till slut efter kalle slets det upp paket i tio minuter och sen var det hele klart. jag och mamma åkte hemåt och hoppade i pyjamasarna och lade oss på soffan med pralinasken i högsta hugg.
– på juldagen dracks det finöl. ja, på kvällen. på dagen slappade vi hej vilt. sov och hade oss. jag drömde viss och pratade i sömnen. minns att jag hotade våldnaderna i huset med att jag skulle förgöra dem om de gav sig på min mamma. that’s love, folks!

sen kom jag hem. njöt av att vara i MITT hem. åkte på bio. och sen var ju faktiskt julen officiellt över. skönt på sitt vis. och superduperskönt att jag är ledig en hel vecka till. tjoho!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s