the best kind of tröst.

när en är sjuk, ömklig och allmänt uttråkad så är det sjukt enkelt att klicka hem lite tröst. så det har jag ägnat idag och igår åt. bland annat det här:

hm sporttightslängtar tills jag kan komma igång med träningen igen. snart snart snart.och i de här tightsen kommer jag att känna mig sjukt pepp. jajamensan.
bild: hm.com

hm vaserlite fina söta små vaser som jag kan sätta våriga blommor i. ranukler, vitsippor, en och annan tulpan kanske. längtar.
bild: hm.com

happy-lights-ljusslinga-35-bollar_7x lac assalen ljusslinga från happy lights som jag sneglat på sedan de var med i dn söndag. fina pudriga färger på 35 små bollar. den ska ljusa upp ett trist hörn i vardagsrummet och kommer att matcha min turkosa vägg helt perfekt.
bild: inreda.com

taklampa från ellos korallröden fin taklampa i retromodell från ellos. jag passade på att utnyttja ett av deras (miljontals) erbjudanden och får den för halva priset. yay! nu håller jag bara tummarna för att sladden är lång nog. en fin pudrig korallton på den här, också. bild: ellos.se

nu är det dags att jag lugnar ner mig lite och det görs väl bäst med en dos tv-serier.
idag: jane eyre.

Annonser

3 tankar om “the best kind of tröst.

  1. Jag fick precis hem de träningsbrallorna. Räknar med att de ska peppa igång träningen efter tandvärkshelvete och förkylning. Det behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s